HOME Over de Zilverden Omgeving Faciliteiten Modellen Te koop Contact Route

Over De Zilverden

De Zilverden is een recreatiepark gelegen in de bosrijke omgeving van Rucphen. Op ons park is heel veel groenbeplanting wat u het idee geeft dat u zich midden in de rustige natuur bevind. Het park is gelegen tussen de bossen en de Rucphense heide waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen op de routes die hiervoor zijn aangegeven.

Om het natuurlijk effect van ons recreatiepark te benadrukken zijn er uitsluitend houten chalets geplaatst, deze zijn echter wel voorzien van alle moderne faciliteiten.

Alle chalets staan op ruime percelen en worden, indien u dit wenst, door ons zelf gebouwd. Zo kunt u optimaal profiteren van een eigen gewenste indeling en afwerking, voor u een chalet op maat. Het park is het gehele jaar geopend, maar permanente bewoning is niet toegestaan.

Ook het verhuur van chalets is niet toegestaan.
 

Goede beoordeling De Zilverden

In de bedrijfsscan vaste standplaatsen 2010, uitgevoerd door de Stichting Kwaliteit Vrijetijdsvoorziening & Dienstverlening is door De Zilverden een award gewonnen van de best beoordeelde campings.

O.a. de uitstekende ligging in de Rucphense bossen, de ruime opzet van de percelen, staat van onderhoud en de wegen/paden worden geprezen. Verder werd een 100% score op veiligheid, hygiŽne en gezondheid behaald. De Zilverden kwam uit in de hoogste, 4-sterren **** LUXE KLASSE.

Bovendien werd de website beoordeeld als zeer mooie duidelijke complete website met veel informatie over chaletpark, omgeving en faciliteiten.

De bedrijfsscan vaste standplaatsen is mede ter uitvoering gebracht door:

 

© Copyright De Zilverden 2024 - All Rights Reserved

Disclaimer