HOME Over de Zilverden Omgeving Faciliteiten Modellen Te koop Contact Route


Route

Auto

Komende uit de richting Roosendaal (A58) of uit de richting Etten-Leur (A58) neemt u afslag nummer 21, (Rucphen, Bosschenhoofd, Seppe). Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Rucphen. Na ongeveer 2 kilometer houdt u rechts aan om zo de bebouwde kom van Rucphen binnen te rijden. U passeert tweemaal een wegversmalling. Bij de eerstvolgende kruising gaat u rechtsaf, vanaf hier staan bordjes De Zilverden aangegeven. Als u de bordjes volgt, komt u zo bij ons park De Zilverden.

Om gebruik te maken van een totaal verharde weg dient u na de rotonde de derde straat links (Keijtenburgstraat) in te rijden. Indien u deze blijft volgen ziet u vanzelf de bordjes De Zilverden.

Openbaar vervoer

U kunt ons park ook met het openbaar vervoer bereiken. Met de trein kunt u het beste NS-station Roosendaal als aankomst hanteren en verder buslijn 312 nemen. U komt dan uit tegenover het gemeentehuis bij een bushalte. Voor de exacte vertrek- en aankomsttijden van deze bus en een reisadvies op maat kunt u de Openbaar vervoer Reisinformatie raadplegen (tel. 0900-9292) of www.9292ov.nl.

Verder kunt u uw weg te voet vervolgen, richting 'Kade'. U verlaat nu Rucphen en gaat door over Kade. Vervolg uw weg dan over Postbaan en tot slot over De Oliepot. Vanaf de bushalte naar het park is het nog ca. 30 minuten lopen.

Bereken uw route met ANWB routeplanner: Klik hier


Grotere kaart weergeven

Copyright De Zilverden 2024 - All Rights Reserved

Disclaimer